Rapport från Årsmötet

Onsdagen den 13 mars hölls årsmöte på Gnistan. Ett drygt 30-tal medlemmar deltog på mötet som inleddes med kaffe och smörgås. Årsmötet resulterade i en styrelse som är i stort sett oförändrad från 2023 förutom att Jörgen Sundqvist avtackades med blommor för sin tid som styrelseledamot. Daniel Johansson hälsas nu välkommen som ny styrelsemedlem!

Värt att lyfta ur verksamhetsplanen (länk nedan) är att den traditionella ”Tour Junsele” går av stapeln 25-26 maj. Mer information kommer inom kort. I år kommer vi även återuppta landsvägsloppet Örntrampet som planeras till den 24 augusti. Ett annat event i närtid är att vi i samverkan med Örnsköldsviks kommun och Nätra GIF gör skidspår i Nätra fjällskog tillgängliga för cyklister den 23 mars. Våfflor kommer finnas till försäljning och mer information finns i Facebook event. 

När årsmötesförhandlingarna avklarats bjöd Pernillas träning, hälsa och energi på en intressant föreläsning om kost före under och efter träning/tävling. Pernilla levererade bra och enkla tips där ett genomgående tema var ”krångla inte till det!” Tänkvärt var också att man inte behöver göra någon särskild uppladdning inför lopp eftersom man normalt trappar ner sin träning inför lopp. Äter man då bara som vanligt kommer man ligga på ett energiöverskott eftersom man förbrukar mindre energi. Ett annat tips var att äta lite mer salt dagen innan om man vet att man ska träna eller tävla en varm dag.

Styrelsen tackar för förnyat förtroende och ser fram emot ett upplevelserikt 2024!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.