Avslutningen blev en riktig familjedag

Vilken familjedag årets säsongsavslutning blev; till och med solen valde att titta fram efter en lite regnig inledning av dagen. Drygt 80 anmälda och några oanmälda cyklister i alla åldrar samlades i solen vid vår fina Örnenstuga för att fika, äta och prata cykling. Alla barn bjöds på tårta och när dagen var över fanns inte en tårtsmula kvar. Även de goda hamburgarna och go´fikat hade en strykande åtgång!

Många hade hörsammat uppmaningen att komma på cykel och gårdsplanen fylldes av cyklar av olika storlekar och sorter. Ett uppskattat inslag var våra utställare som visade upp elcyklar och fyrhjulingar. Många passade på att provcykla och vi kunde konstatera att elcyklarna utvecklats och blivit riktigt fina! Alla hade möjlighet att delta i ett GPS-quiz där frågorna handlade om både klubbens historia och nuvarande verksamhet. Vinster delades ut baserat på antalet rätt och i andra hand en kortaste tiden för att ta sig igenom slingan. Vips var det plötsligt cyklister som sprang i skogen med mobiltelefonen i högsta hugg för att klara quizet på kortast möjliga tid och kamma hem vinsten. Vinnare blev Eero Niemi med 9 av 10 rätt och därefter blev tiden avgörande för de som hade två och tre fel. Fina priser, skänkta av klubben och våra sponsorer, delades ut. Innan dagen var slut invigdes också den fina altanen utanför Örnenstugan som färdigställts av några av våra medlemmar ledda av Jan Erik Backman och Leif Grundberg, och de nysnickrade bänkarna kom väl till pass när hamburgerlunchen skulle ätas. Tomas Karlson som höll i quizens prisutdelning passade även på att informera om klubbens kommande projekt med några nya leder på Örnen MTB-arena som kommer ge, främst barnen, lite ny och lagom utmanande cykling. Innan dagen avslutades genomfördes en prisutdelning för Tränings Tempo Torsdags-serien (TTT) där PA Persson åter igen fick ta emot vandringspokalen för herrar. Damernas pokal vanns av Moa Nordin, master herrar vanns av Åke Sundin och master damer vanns av Irina Segerholm.

Vi riktar ett stort tack till Yamahacenter, Övik Marina, tSKR Norrland AB för uppskattat deltagande på avslutningen och vi riktar även ett tack till Övik Cykel och Uteliv som på grund av sjukdom fick ställa in sitt deltagande men som skänkte ett fint pris till GPS Quizen.

Nu håller vi i träningen i vinter, på Zwift, på våra vinterleder, i skidspåren eller på gymmen så ses vi till våren igen!

// Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik