Lånecyklar lvg och mtb

LVG

CK Örnen har två stycken Trek landsvägscyklar i storlek 50 och 54 för er som vill prova på att cykla racer. Tillsammans med Trek och Team Sportia har detta blivit möjligt, och vi hoppas att många tar chansen att prova denna sociala träningsform. Sprid detta till alla ni känner, så de inte bara står och samlar damm.

Cyklarna står hos ordförande Ebbe Glud, kontakta honom på telefon 070-589 14 00 eller via e-post med formuläret längst ner på sidan.

MTB och Fatbike

Vi har även en 27,5″ Merida mtb storlek M för er som vill prova på mtb. Kan lånas på våra gemensamma mtb träningar. Den går även att hyra andra tider. Gratis för medlemmar. Kontakta Jan Erik Backman om detta på telefon 070-322 29 26 eller via e-post med formuläret längst ner på sidan.

För lån av vår fina Fatbike, en Big Jon från Scott, ramstorlek M med 26×4,8″ feta däck för maximal bärighet på skoterleder, sand eller stökig terräng, kontakta Lars Edblom på 070-6667385. Han hänger säkert med på en tur med och är Öviks tveklöst bästa cykelguide.

CK Örnen medlemmar får även en sanslöst bra rabatt vid inköp av en sådan här cykel hos Cykel & Fritid AB. För 13 000:- för medlemmar – OBS: Begränsat antal finns att beställa!

CK Örnen Fatbike

Kontaktformulär

Om du vill låna en lånecykel eller har frågor kring dessa så kan du använda detta formulär för att kontakta Ebbe eller Jan Erik via e-post.

* obligatoriska fält

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik