Medlemskap

Hur blir man medlem i klubben? Man fyller i kontaktformuläret nedan och betalar in medlemsavgiften på bankgironummer 248-1745 . Ange ditt namn i meddelandefältet.

Det går också bra att betala med Swish på nummer 1232339786.

Medlemsavgiften är 150 kr. För en hel familj är avgiften 300 kr och för ungdomar under 15 år är det gratis.

För nya medlemmar som går med i klubben efter 1 oktober så gäller medlemsavgiften även för kommande år.

Vi behöver även följande information av dig som vill bli medlem:
Namn, adress, födelsedatum, mobil-telefonnummer och e-post-adress.

Det kan bli trångt att skicka med dessa uppgifter vid gireringen, så skicka gärna in dessa uppgifter med formuläret nedanför så lägger vi in dessa i vårt register. Ange även om du vill anmäla dig till våra sms-utskick. Glöm inte att begära inträde i vår facebookgrupp för CK Örnens medlemsforum.  LÄNK: Medlemsforum

Glöm heller inte att hålla koll på vår öppna facebooksida. LÄNK: CK Örnens facebooksida och vår downhillpark: CK Örnen Downhillpark

*Som medlem har du rabatt på Öviks Cykel & fritid.

*Som medlem är du olycksfallsförsäkrad under träning (ej tävling) i Cykelklubben Örnens regi, dvs aktivitet utlyst på vår hemsida eller facebooksida. För SCF sanktionerad tävling gäller att du ska ha tävlingslicens eller som motionär delta i SCF sanktionerat arrangemang som betalar försäkring via deltagaravgiften.
Detta är berättigade ersättningar för olyckor för medlemmar under träning. Självrisken är 0:-
Läke-, rese- och tandbehandlingskostnader: 25 000:-
Merkostnader: 10 000:-
Kristerapi: Upp till 10 behandlingar
Rehabilitering och hjälpmedel: 40 000:-
Medicinsk invaliditet pga olycksfall: 400 000:-
Dödsfall: 40 000:-

Kommentarer eller frågor är välkomna.

* obligatoriska fält

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik