Landsvägsrundor

Träningsrundor som vi gillar eller kan rekomendera, ge oss förslag på flera!

Skorpeds slingan (Landsväg)
Ca 12mil runt med start i Sund. Rätt tuff cykling bitvis, men fin natur med rätt ok asfalt. Sund-Bjästa-Sidensjö-Skorped-Bredbyn-Mellansel-Gottne-Moliden-Själevad-Sund

Sidensjö slingan (Landsväg)
Start i Ö-vik och via Själevad mot Överhörnäs. Vidare upp mot Gerdal och vänster i Sidensjö mot Bjästa. Från Bjästa mot Bergom och förbi Sund och till Övik igen. Denna tur har väl det mesta, bra asfalt och en del rejäla backar både uppför och utför. Staffans favorit en bra dag. Ca 6 mil runt hela.

Moliden slingan (Landsväg)
Start i Ö-vik och via Lillbacke mot Själevad och Västerhus.Den underbara mördarbacken i Moliden på ca 1.4km, och sen vänster på toppen ner mot Moliden, se upp för hålet på bron i Moliden. Ut på 348-an och full fart ner mot Överhörnäs, vidare mot Själevad och Ö-vik igen. En fin sträcka med stor blandning, kan vara grym beroende på hur vinden blåser.

Hallbacken Slingan (MTB)
Hallbacken-Svedje-Hamptjärn-Sundskolan-Nyänget-Gene fornby-Voxnäs-Gene-Sund-Hallbacken. Slingan startar rätt tufft, och går i början på en riktig blöt och stenig stig. Övergår sedan till lättare åkning på fina skogsstigar.

Skyttis milspåret (MTB)
Mycket bra träning, en del grus men mestadels stis som det kändes som. Unvik asfalten och kör på gruset istället. De snabbaste kör väl varvet på ca 30min, så en 3-4varv är väl ett lämpligt pass. Sträckan passar alla!

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik