Etikettarkiv: träningar

Nu drar våra träningar igång!

Nu är vår aktivitetskalender fulltankad med 4 pass i veckan.  På tisdagar är det MTB som gäller och på torsdagar blir det landsväg.

För er som ska cykla Vätternrundan eller bara gillar att cykla långt har vi planerat in distanspass på landsväg varje lördag och söndag. Till dessa pass har det ibland varit glest med deltagare tidigare så gå gärna in och boka en plats eller skriv något på aktuellt pass så att andra ser om fler planerar att cykla vid det tillfället.

För landsvägsträningarna är det alltid samling utanför Gnistan i Gullänget som gäller men MTB-träningarna har vi på olika platser från gång till gång. Håll koll på var nästa träning blir i aktivitetskalendern. Platsen uppdateras senast någon dag innan.

Sista spinningpasset – resten sparas till hösten

Ikväll kördes sista spinningpasset då det beslutades att spara de två kvarvarande till hösten. Det är ju helgdag nästa torsdag och få är hemma och sen kommer det ju att funka bra att cykla ute.

sista spinningpasset

Ett stort gäng dök upp i kväll och beställda cykelkläder delades ut av mig. Ni som beställt men inte hämtade här, ring mig så kan ni komma och hämta i Högland istället. 070-3222926.

Webshop för nya kläder kommer snart att öppnas så snart Trimex ger klartecken. Mer info kommer.

För min egen del så blev det ingen spinning då en ovanligt seg förkylning hänger sig kvar – Mykoplasma kanske?? //Jan Erik

Spinning på torsdagar

Under våren anordnar CK Örnen spinning på Nordic Wellness. Det blir tio torsdagskvällar med start 20 februari. Tiden är 19.10 för de två första tillfällena (20/2 och 27/2), därefter är det 18.30 som gäller. Passen är 60 minuter långa.

Deltagande är GRATIS för alla medlemmar i CK Örnen som betalt medlemsavgiften.

OBS! Passet som var inplanerat på torsdag 27/3 är flyttat till söndag 23/3 klockan 18.30.

Alla passen är inlagda i aktivitetskalendern.

Spinning

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik