Qlingorna – CK Örnens tjejer (Örnen MTB Arena)

Qlingorna - CK Örnens tjejer (Örnen MTB Arena)

När

2023-09-26    
18:00-20:00

Event Type

Vi samlas på plats enligt rubrik och platslänk nedan (uppdateras när plats är bestämd) för cykling tillsammans. Är vi många delar vi upp oss i olika fartgrupper och efter tekniska förkunskaper att cykla. Alla ska med!

Planen är att under säsongen variera terräng, svårighetsgrad och även träningsupplägg. Detta för att fortsätta utmana oss själva att utvecklas som cyklister både inom det fysiska och det tekniska.

Kvällens pass:

Säsongens sista ordinarie pass. Kan hända att det kommer några bonuspass i höst. Vi samlas på parkeringen vid Örnen MTB Arena. Vi kommer att cykla på en del stigar som inte är uppmärkta. Nu är det mörkt på kvällarna så ta med lampa.

Typ av cykling: mtb
Platslänk: Örnen MTB Arena

Förutsättningar för att vara med

En godkänd cykelhjälm, en fungerande cykel utan lösa delar samt att ta med en reservslang som passar dina däck om du får punktering. Det är också bra att ha en vattenflaska och en extra tröja eller jacka.

Information om medlemskap

Man behöver inte vara medlem i CK Örnen för att vara med och provcykla någon gång men när du är medlem så så är du olycksfallsförsäkrad när du åker till och från våra event samt under själva passet . Om du vill börja tävla så krävs det att du är medlem för att skaffa tävlingslicens. Medlemmar får också vara med i vår facebookgrupp CK Örnen Medlemsforum där man kan ta del av eller själv föreslå egna spontanpass. Qlingorna – CK Örnens tjejer har också en egen privat facebookgrupp endast för tjejer. Hur man blir medlem kan du läsa om här.  Gilla/följ även Facebook CK Örnens officiella sida där gruppledare och styrelse lägger ut information.

VÄLKOMMEN!

 

Ledare/kontakt

Elin Gustafsson             0730326073          elin@ckornen.se
Carina Eriksson             0702869109          carina@ckornen.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik