Medlemskap

Genom att vara medlem i CK Örnen är du med och stöttar verksamheten och utvecklingen av  cykelsporten i Örnsköldsvik och på köpet är du olycksfallsförsäkrad när du deltar i  CK Örnens träningar och aktiviteter.

Hur blir man medlem i klubben? Man fyller i kontaktformuläret nedan och betalar in medlemsavgiften på bankgironummer 248-1745 .
Det går också bra att betala med Swish på nummer 1232339786.
OBS! Ange ditt namn och personnummer i meddelandefältet.

Medlemsavgiften för 2021 är 200kr/år.
För en hel familj på samma adress är avgiften 400kr/år och för ungdomar under 15 år är avgiften 100kr.

Medlemsavgiften erläggs  senast 30 april och gäller tom 30 april nästkommande år. Är du redan medlem behöver du inte fylla kontaktformuläret, det räcker med att ange namn och personnummer på inbetalningen (BG eller Swish).

Du som är ny medlem behöver fylla i formuläret nedan och ange följande information; För- och efternamn, personnummer, e-post adress, mobiltelefonnummer och bostadsadress,

Anmäler du familj – Kom ihåg att registrera alla familjemedlemmar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska behandlas, enligt  dataskyddsförordningen (GDPR). Med anledning av detta har vi kompletterat med en integritetspolicy. Den beskriver mera utförligt varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här. LÄNK: Integritetspolicy

Våra aktiviteter hittar du i Aktivitetskalendern . Följ också våra öppna  Facebooksidor CK Örnen, CK Örnen MTB Arena och CK Örnen Bikepark .lNär du är medlem kan du begära inträde i vår slutna Facebookgrupp, endast för medlemmar, där du själv kan göra inlägg,  t ex hitta sällskap till rundan eller bara be om råd CK Örnen Medlemsforum

Du som medlem är olycksfallsförsäkrad under träning (ej tävling) i CK Örnens regi, dvs aktivitet utlyst på vår hemsida eller Facebooksida.
Aktuella ersättningar för medlemmar vid olycka under träning:
Självrisken för alla delar är 0:-
Läke-, rese- och tandbehandlingskostnader: Upp till högkostnadsskyddet
Merkostnader: 10 000:-
Kristerapi: Upp till 10 behandlingar
Rehabilitering och hjälpmedel: 40 000:-
Medicinsk invaliditet pga olycksfall: 400 000:-
Dödsfall: 40 000:-

För SCF sanktionerad tävling gäller att du ska ha tävlingslicens eller som motionär delta i SCF sanktionerat arrangemang som betalar försäkring via deltagaravgiften.

*Som medlem har du också rabatt på Öviks Cykel & fritid.

Kommentarer eller frågor är välkomna.

* obligatoriska fält

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik