MTB Träning CK Örnen – Örnen MTB park

MTB Träning CK Örnen - Örnen MTB park

När

2020-05-25    
18:00-20:00

Event Type

Vi samlas på plats enligt rubrik och karta nedan för cykling på stigar där vi delar upp oss i olika fartgrupper och efter tekniska förkunskaper att cykla i skogen. Ofta blir det fyra olika grupper där en ”kapten” leder gänget. Alla ska med.

Platslänk: Örnen MTB-park (f.d. JÄBO-stugan)

Förutsättningar för att vara med

En godkänd cykelhjälm, en fungerande MTB-cykel utan lösa delar samt att ta med en reservslang som passar dina däck om du får punktering. En vattenflaska är också ett måste. Det är också bra att ha en extra torr tröja samt eventuellt cykellyse om du ska cykla hem efteråt. Vi har öppet cykelträningarna för alla ungdomar från 10 år och uppåt. Sammanhållande ledare för passen: Jan Erik Backman mob: 070-3222926 mail: jan-erik@ckornen.se

Meddela gärna om du kan vara ”kapten” för någon av grupperna till Jan-Erik. Framförallt till de yngsta behövs oftast också att fler kan hjälpa till så att man är flera ”ansvariga” i gänget, även som ”kökarl” längst bak. Föräldrar med barn som cyklar är ju jättebra hjälp här.

Om du är yngre än 10 år hänvisar vi till barnpassen som håller träningar på lördagar.

Lånecykel

Det finns en Fatbike och en vanlig MTB att låna i storlek M som passar för dig som är 168-179 cm lång.  Boka i tid. Se LÅNESIDA.

Information om medlemskap

Man behöver inte vara medlem i CK Örnen för att vara med och provcykla någon gång men när du är medlem så så är du olycksfallsförsäkrad när du åker till och från våra event samt under själva passet plus att du får rabatt på cykelprylar. Om du vill börja tävla så krävs det att du är medlem för att skaffa tävlingslicens. Medlemmar får också vara med i vår facebookgrupp CK Örnen Medlemsforum där man kan ta del av eller själv föreslå egna spontanpass. Hur man blir medlem kan du läsa om här.  Gilla/följ även Facebook CK Örnens officiella sida där gruppledare och styrelse lägger ut information.

VÄLKOMNA till våra MTB-träningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik