INSTÄLLT-MTB- & Fatbikecykling i grupp utan ledare

INSTÄLLT-MTB- & Fatbikecykling i grupp utan ledare

När

2020-04-13    
18:00-20:00

Event Type

Vi samlas på plats enligt rubrik och karta nedan för gemensam cykling på stigar och skoterpackade leder. Ibland kan vi dela upp oss i olika fartgrupper. Alla ska med.

Platslänk:  Samlingsplats  Skyttis IP

Förutsättningar för att vara med

En godkänd cykelhjälm, en fungerande MTB-cykel utan lösa delar samt att ta med en reservslang som passar dina däck om du får punktering. En vattenflaska är också ett måste. Det är också bra att ha en extra torr tröja samt cykellyse fram och bak om du ska cykla hem efteråt.

För cykling under den mörka årstiden rekommenderar vi en bra pannlampa med minst 700 Lumen och bred ljusbild för att du ska kunna cykla på ett säkert sätt i skogen.

Det finns en Fatbike och en vanlig MTB att låna i storlek M som passar för dig som är 168-179 cm lång. Se LÅNESIDA.
Det finns även några privata Fatbike  stl. M att låna. Kolla med  MTB ansvarig Jan Erik på 070-3222926. För att boka cykel gäller att kontakta oss senast dagen innan planerat pass.

Information om medlemskap

Man behöver inte vara medlem i CK Örnen för att vara med och provcykla någon gång men när du är medlem så så är du olycksfallsförsäkrad när du åker till och från våra event samt under själva passet plus att du får rabatt på cykelprylar. Om du vill börja tävla så krävs det att du är medlem för att skaffa tävlingslicens. Medlemmar får också vara med i vår facebookgrupp CK Örnen Medlemsforum där man kan ta del av eller själv föreslå egna spontanpass. Hur man blir medlem kan du läsa om här.  Gilla/följ även Facebook CK Örnens officiella sida där gruppledare och styrelse lägger ut information.

VÄLKOMNA till våra MTB-träningar, året om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik