Global Fatbike Day 2019

Global Fatbike Day 2019

När

2019-12-07    
10:00-17:00

Event Type

Repris på 2018 som blev en succé. Vi planerar att samlas ett gäng och cykla på GFBD . Vi ser gärna att det kommer många med fatbikes och deltar.  Detta är i första hand ett socialt event med bieffekten att man får röra på sig.Plan A: Är att vi samlas vid Skuleskogens nationalparks södra entré 11.00 och cyklar kuststigen till Tärnättholmarna där vi grillar korv, fikar och umgås.

Vill någon göra en längre tur så är det bara att starta där det passar och ansluta vid stugan på Tärnättholmarna (förslagsvis kan man starta 10.00 vid Skuleberget).

Plan B: Om vädret förändras under veckan och gör Skuleskogen olämplig så kan det bli en annan plats. Håll utkik i eventet för eventuella ändringar.

Bra kläder med VARMA SKOR och VARMA HANDSKAR rekommenderas. En torr under tröja att ta på sig i stugan kan vara skönt liksom torra handskar och sockar om det är normalt väder för årstiden.

LAMPA kommer att behövas vid hemfärd.
Viktigast av allt är att ta med något att grilla / äta och massor av fika så att vi kan stanna en stund i stugan när vi väl fått den varm.
Det kan även vara bra att ha ett extra ombyte liggandes i bilen så att det blir mysigt i bilen på efter cyklingen.

Vid Södra entrén brukar det vara hopplöst med telefonmottagning, så det kan vara svårt att meddela om man är sen eller liknande.

Det finns några lånefatbikes stl M som kan bokas i god tid av Lars på mob: 070-6667385, Jan Erik tel: 070-3222926
http://www.ckornen.se/om-klubben/lanecyklar/

I vanlig ordning så är ni försäkrade under eventet om ni är medlemmar i CK Örnen, vilket dock inte är ett krav. http://www.ckornen.se/om-klubben/medlemskap/

Samåkning är också möjlig. Jan Erik 070-3222926 erbjuder plats i sin buss där upp till 8 cyklister och cyklar i släpvagn får plats. Vi utgår då från CK Örnen Bikeparks ”parkering” ovanför Statoil södra infarten med samling klockan 10:00. Ring och boka din plats i tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik