Träna mera!

Hej

Ja nu skall man ju träna som mest då Vättern börjar närma sig med stormsteg. Det har inte varit så bra med den delen för mig den sista månaden, en förkylning har satt sina spår helt klart och återhämtningen har tagit lång tid.

Vet inte vad man skall tro om dagsformen, ena dagen urstark och nästa dag dödstrött….

Igår Onsdag var vi hela 17st som cyklade från Team Sportia vilket är enormt kul. Vi borde kunna bli en 25-30st om alla kommer, men det är svårt att få dit alla samtidigt.

Min lilla grupp som startade med 2personer, körde ikapp en del av er som öppnat för hårt, och plötsligt så var vi 6st istället:) Man ser vad det gör att kör taktiskt och hjälpa varandra att dra, särskilt då det blåser som det gjorde igår. Väl hemma hade jag i alla fall 29,5km/h i snitt och det är ju inte så pjåkigt med tanke på träningsdosen den senaste månaden. Kul att man dessutom var riktigt pigg då man kom hem också. Ett bra pass helt enkelt!

Idag Torsdag så var det dags för CK Örnens andra MTB pass på Skyttis. Det första förra veckan lockade 9st och denna gång blev vi 8st. Lite orolig över formen var man ju, förra gången var man ju helt slut efter 10km i skogen. Men den här gången blev det roligare, körde på i ett bra tempo på första varvet och vi var väl 4st som höll ihop.

Andra varvet hade vi bestämt skulle gå lite långsammare, och det skilde ca 2min på dem båda. Måste säga att jag var riktigt pigg i skogen idag vilket känns enormt roligt!

Förhoppningsvis så kommer det fler och provar att cykla med oss på Skyttis på Torsdagar, håll utkik på hemsidan framöver så skall vi se om vi kan få till en annan meddelande funktion, tex gästbok.

Funderar på vad jag skall göra denna helg, har sagt att jag inte skall köra Gimonäs men behöver träna på något vis. Får se hur det blir, kan bli Alnötrampet istället då jag ändå skall ner på endurotävling i Sundsvall i helgen.

Håller på att lära mig hur man lägger in bilder i bloggen, ursäkta den tråkiga bilden….

/Staffan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik