En bra träningshelg!

Hej

Denna helg har varit bra träningsmässigt för min del, men just nu är man rätt så trött:)

På Lördagen så åkte jag ca 1timme klassiskt på Skyttis, och spåren var ju fina. På Söndag var det dags för en cykeltur, och jag tänkte att vi kör väl igång och skriver på forumet direkt! Kaj Glännestrand och jag hade bestämt oss dagen innan att cykla en ca 5mil, och vips så var vi 4st då Jim och David anslöt. (bilden ovan visar Jim,Kaj och David i nämnd ordning från vänster)

Turen vi var på till Gottne och tillbaka var riktigt skön, vädret var helt ok. Skönt med lite draghjälp dessutom, men dessa grabbar vi fick med oss har ju över 100mil i kroppen redan. Så för dem var det nog knapp styrfart med klubbens tungviktare på släptåg:)

Själv var jag ute ca 2timmar, men det kändes rätt ok. Kaj som gjorde årsdebut på cykel var förvånandsvärd pigg uppför värstingbacken, så jag fick ligga på lite för att hänga med… Men en lugn och skön tur var det annars!

Idag Måndag var det det dags för ett nytt pass, och jag tänkte att jag ringer och kollar om Kaj kommer ur soffan idag:) Men det var inget problem, han sa direkt att han skulle med.

Vi körde samma sträcka mot Gottne via Västerhus, dock så var vi så sugna på att snacka så vi körde längre….

Vi vände uppe vid 348-an, dvs vi körde genom Mellansel ut ut till Bredbyvägen. Lite obligatorisk fotografering, och sen vände vi tillbaka. Under turen hann vi dessutom med att göra ett rullprov och min Scott cykel rullar helt klart lättare än Kajs Bianchi!

En mycket trevlig tur där vi hann med att avhandla allt om cykling, precis som det skall vara för en motionär:)

Vi passade på att fota lite under färd också, vilket ju kan vara lite spännande…

Men visst ser vi pigga ut! (tror jag det i vårt tempo…)

En mycket trevlig cykling, hoppas fler vill hänga med i prat tempo framöver, vi kommer säkert lägga in lite glass eller fika i dessa pass:)

Så 5timmar cykel och 1timme skidor i helgen är helt ok för mig, kanske därför en otränad tjockis är trött nu….

Tack för sällskapet Kaj idag, och även Jim och David i Söndags!

 

/Staffan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik