Bergsget nr 2, bara för hårdingar!

Hej

Ikväll körde vi andra svängen för säsongen upp för varvsberget. I bister kyla skulle det än en gång avgöras vem som var snabbast, men uppslutningen var katastrofal. Endast 3 startande, men det blev ju enkelt för mig som arrangör då jag kunde starta och stoppa det hela!

För att förenkla lite så provade vi ett nytt grepp och körde masstart, och frågan var ju om de skulle lurpassa på varandra eller sätta iväg i sitt eget tempo?

Rikard tog i alla fall täten, och då jag med bil passerade dem så var de samlade. En rätt spännande väntan på toppen, skulle de komma i klunga eller var och en!

Hel plötsligt dök David upp, och det såg nästan ut som att han väntade för ett ögonblick på de andra. Vi som var på toppen ropade åt han att han hade en kanontid på gång, och han landade på otroligt fina 5min blankt! Otroligt bra kört måste jag säga, och det blir spännande att se om han kan ta 4min 42sek som Hasse B hade ifjol!

Som tvåa kom Jennie och även hon körde riktigt snabbt, hon fick fina 5min 12sek i mål! Rickard som fick den otacksamma uppgiften att dra de andra i början, kom även han in på en riktigt bra tid på 5min 37sek.

Ni gjorde det alla otroligt bra, vädret var inte kul denna kväll.

Hoppas på fler deltagare nästa gång i Augusti!

/Staffan

1. David Johansson 5min 0sek

2. Jennie Magnusson 5min 12sek

3. Rickard Hägglund 5min 37sek

En reaktion på ”Bergsget nr 2, bara för hårdingar!”

  1. Tack Vänner för sällskapet och hela arrangemanget!! Hoppas på många tackor och getabockar till sista gången i augusti 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik