Verksamheten i full gång

Idag var det en stor dag då vi äntligen fick cykla i skogen. Genesmon är ju det område i Övik där vintern snabbast släpper sitt grepp och idag var vi hela 16 personer som dök upp på träningen varav tre i sommarmundering så nu börjar det likna något. Dock har klädförsäljningen på CK Örnen en del att göra då vi bara var två med CK Örnen kläder.

Jag känner mig ganska nöjd med den bansträckning som vi kommer att nöta nu ett tag inför den första deltävlingen i MTB XCO. Den innehåller i början riktigt tekniska partier och stigningar för att på mitten vara enkla mostigar och slutligen några surhål för att få den rätta looken.

DSC_0646

16 tappra dök upp på dagens träning

I söderns nejder i Stockholm har Jim försökt sig på några tempolopp i form av Smack tempot på Arlanda samt Hofvettempot. Inga enkla race direkt med mjölksyran upp till öronen.

CK Örnen Smacktempot

Jim är snart ikapp en Ferrari efter vändningen (bild lånad av Smack Sigtuna Märsta arlanda cykelklubb)

Peter S gjorde ett försök med att tävla Lidingöloppet MTB men luften gick ur bokstavligen – TVÅ gånger så det blev DNF med 25 km kvar. Bättre lycka och däck nästa tävling!

Peter Lidingö1   Peter Lidingö2

Bättre gick det för Johan Westman från Gottne CK som lyckades ta sig in på en 40:e plats i klassen H30 med tiden 2:32:42 – GRATTIS! Segraren Mattias Wengelin fick tiden 2:05:04

Johan westman Lidingö 40e plats

 

//Jan Erik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik