MTB genrep med *@&¤¤#^*stopp **

Jag trodde jag skulle bli ensam ikväll, men på torsdagskvällens MTB träning på Lars Edbloms 4,16km XC-bana vid Hörnsjön blev vi  8 personer, några nya ansikten.

Vi körde ett mastervarv för banorientering och därefter några varv i fri fart med olika fart ”grupper”. Jag tog mig an de yngsta ikväll och det passade bra då jag inte kände mig helt kry. Sista varvet blev dock ett fullgas och jag bröt iväg cykeln i ett hiskla tempo längs stranden på Hörnsjön, men det tog tvärstopp för mig redan efter 3-400m då jag fick ett rejält ”pungstopp” mot en rot. Ni har det bra tjejer. När värsta stjärnhimlen lagt sig var de andra ikapp och Peter, som startat senare sprätte iväg i sedvanligt högt tempo.

(Inga bilder idag så jag stal nå´t kul på nätet)

Jag kände att kroppen inte var pigg idag så jag slog av något och tyckte mig sega mig runt. Sista trixiga biten uppför efter pausbänken på gångvägen drogs pulsen upp mot 180 i vanlig ordning och jag tyckte allt gick skitdåligt med missade växlar, studs och snedcykling på 26″ Scotten- så jag blev förvånad då tiden blev dryga 16 minuter på varvet. Peter Sjölund fläskade i med 14 minuter (18km/h) som värst och han tror sig kunna piska ned någon minut till. Ja det var faktisk några tanter med gåstavar som tyckes behöva psykhjälp ikväll då de blivit skrämda vid hans framfart. Vad ska de säga då på onsdag då det blir race??!  Vi har nu troligast tillräckligt många för att det ska bli av så nu är det bara att hänga på – Ring och anmäl er till mig  på eventet: http://www.ckornen.se/aktiviteter/mtb-klubb-xco/  //Jan Erik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik