CKORNEN.SE får ny kostym och nytt innehåll

Inför cykelsäsongen 2012 jobbas det på en ordentlig uppdatering av ckornen.se. Sidan får en ny design och det kommer ska tillkomma flera nya funktioner. Målet är att sidan ska bli betydligt mer levande och informativ efter denna uppdatering. Den nya sidan har hämtat inspiration från Höga Kusten Cyklisternas utmärkta hemsida, www.hkcyklisterna.se. Höga Kusten Cyklisterna har även varit vänliga och bidragit med nyttiga tips och bakgrundsinformation om deras sida.

De nya funktioner som ska införas är:

– Ett FORUM där vi kan diskutera cykling i allmänhet och CK Örnen i synnerhet.
– En KALENDER där vi kan boka in våra aktiviteter. De som ska delta i en aktivitet ska även kunna meddela att de kommer delta och sedan visas antalet deltagare för aktiviteten.
– Flera BLOGGAR. Staffans bloggande har varit en viktig del av ckornen.se och nu kommer det öppnas upp för fler bloggare. I dagsläget så är vi 5 personer som kommer att blogga.
– Ett FOTO & VIDEO-GALLERI där vi kan publicera bilder från våra aktiviteter.
– Ett system för PRIVATA MEDDELANDEN där användarna kan skicka meddelanden till varandra.

Förutom detta ska information om klubben, lånecyklarna, medlemskap och våra cykellopp uppdateras. Viktig information ska dessutom lyftas fram på startsidan.

Flera av de nya funktionerna kommer att kräva att användarna registerar sig på sidan med namn och e-post. Vem som helst kommer kunna registrera sig, inte bara CK Örnens medlemmar. Grundanvändaren kommer att få behörighet till att skriva på forumet, anmäla sig till aktiviteter, skicka privata meddelanden och kommentera nyheter/blogginlägg. De som så önskar kan utöver detta få behörighet att moderera forumet, lägga till aktiviteter i kalendern, publicera nyheter, skriva i en egen blogg och ladda upp bilder till albumet.
Har du förslag på fler funktioner eller information som borde finnas på ckornen.se så får du gärna mejla dessa till admin@ckornen.se. Om du känner att du skulle vilja vara med och blogga på vår sida så får du också gärna höra av dig. Skulle gärna se att någon nybörjare inom cyklingen började blogga, men alla intresserade är välkomna.

Målsättningen är att den nya sidan ska vara i drift inom ett par veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.