Stigcykling i grupp utan ledare

Stigcykling i grupp utan ledare

När

2019-07-29    
18:00-20:00

Event Type

Vi samlas under ”semestern” på plats enligt rubrik och karta nedan för cykling tillsammans på stigar där vi delar upp oss i olika fartgrupper och efter tekniska förkunskaper att cykla i skogen. Alla ska med.

Platslänk: Örnen MTB-park (f.d. JÄBO-stugan)

Förutsättningar för att vara med
En godkänd cykelhjälm, en fungerande MTB-cykel utan lösa delar samt att ta med en reservslang som passar dina däck om du får punktering. En vattenflaska är också ett måste. Det är också bra att ha en extra torr tröja samt eventuellt cykellyse om du ska cykla hem efteråt. Vi har öppet cykelträningarna för alla ungdomar från 10 år och uppåt. Under sommaren finns dock ingen ledare för ungdomar och nybörjare utan alla förutsätts kunna hänga med i respektive grupp.

Om du är yngre än 10 år hänvisar vi till Höga Kusten MTB-O som håller träningar på lördagar samt en del onsdagar. Det finns en Fatbike och en vanlig MTB att låna i storlek M som passar för dig som är 168-179 cm lång. Se LÅNESIDA.

Information om medlemskap
Man behöver inte vara medlem i CK Örnen för att vara med och provcykla någon gång men när du är medlem så så är du olycksfallsförsäkrad när du åker till och från våra event samt under själva passet plus att du får rabatt på cykelprylar. Om du vill börja tävla så krävs det att du är medlem för att skaffa tävlingslicens. Medlemmar får också vara med i vår facebookgrupp CK Örnen Medlemsforum där man kan ta del av eller själv föreslå egna spontanpass. Hur man blir medlem kan du läsa om här.  Gilla/följ även Facebook CK Örnens officiella sida där gruppledare och styrelse lägger ut information.

VÄLKOMNA till våra MTB-träningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik