Qlingorna – CK Örnens tjejer (Samling Nyänget)

Qlingorna - CK Örnens tjejer (Samling Nyänget)

När

2020-05-13    
18:00-20:00

Event Type

Vi samlas på plats enligt rubrik och karta nedan (när plats är bestämd) för cykling tillsammans. Är vi många delar vi upp oss i olika fartgrupper och efter tekniska förkunskaper att cykla. Alla ska med.

Typ av cykling: mtb
Platslänk: Nyängets parkering 

Förutsättningar för att vara med

En godkänd cykelhjälm, en fungerande cykel utan lösa delar samt att ta med en reservslang som passar dina däck om du får punktering. Det är också bra att ha en vattenflaska och en extra tröja eller jacka.

Det finns cyklar att låna av klubben. Se LÅNESIDA.

Information om medlemskap

Man behöver inte vara medlem i CK Örnen för att vara med och provcykla någon gång men när du är medlem så så är du olycksfallsförsäkrad när du åker till och från våra event samt under själva passet plus att du får rabatt på cykelprylar. Om du vill börja tävla så krävs det att du är medlem för att skaffa tävlingslicens. Medlemmar får också vara med i vår facebookgrupp CK Örnen Medlemsforum där man kan ta del av eller själv föreslå egna spontanpass. Qlingorna – CK Örnens tjejer har också en egen privat facebookgrupp endast för tjejer. Hur man blir medlem kan du läsa om här.  Gilla/följ även Facebook CK Örnens officiella sida där gruppledare och styrelse lägger ut information.

VÄLKOMMEN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik