Qlingorna – CK Örnens tjejer (Åviken brygga)

Qlingorna - CK Örnens tjejer (Åviken brygga)

När

2024-06-25    
18:00-20:00

Event Type

Vi samlas på plats enligt rubrik och platslänk nedan (uppdateras när plats är bestämd) för cykling tillsammans. Är vi många delar vi upp oss i olika fartgrupper och efter tekniska förkunskaper att cykla. Alla ska med!

Planen är att under säsongen variera terräng, svårighetsgrad och även träningsupplägg. Detta för att fortsätta utmana oss själva att utvecklas som cyklister både inom det fysiska och det tekniska.

Kvällens pass:

Vi samlas vid Åviken brygga och cyklar sedan ut på Genesön. Det blir en härlig blandning av grusväg, fin stig och sandstrand. Vid önskemål så delar vi in gruppen i två för att kunna cykla i olika tempo i de olika grupperna.

Typ av cykling: mtb
Platslänk: Åviken brygga

Förutsättningar för att vara med

En godkänd cykelhjälm, en fungerande cykel utan lösa delar. Ta gärna med en reservslang som passar dina däck om du får punktering. Det är också bra att ha en vattenflaska och en extra tröja eller jacka.

Information om medlemskap

Man behöver inte vara medlem i CK Örnen för att vara med och provcykla någon gång men när du är medlem så så är du olycksfallsförsäkrad när du åker till och från våra event samt under själva träningen. Om du vill börja tävla så krävs det att du är medlem för att skaffa tävlingslicens. Medlemmar får också vara med i vår facebookgrupp CK Örnen Medlemsforum där man kan ta del av eller själv föreslå egna spontanpass. Qlingorna – CK Örnens tjejer har också en egen privat facebookgrupp endast för tjejer. Hur man blir medlem kan du läsa om här.  Gilla/följ även CK Örnens officiella sida på Facebook där gruppledare och styrelse lägger ut information.

VÄLKOMMEN!

 

Ledare/kontakt

Elin Gustafsson             0730326073          elin@ckornen.se
Carina Eriksson             0702869109          carina@ckornen.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik