MTB Träning torsdag

När

2012-06-28    
18:00-20:00

Bokningar

Bokning stängd

Var

Hörnsjöns parkering
varvsbergsvägen, örnsköldsvik

Event Type

På begäran så kör vi en favorit i repris med samling vid Hörnsjön och tar något varv på XCO-banan samt även ett varv runt mot golfbanan och upp vid ”traktorspåret” från slalombacken – dock inga Downhill utför, det blir för farligt med våra hojar.  (Läs jag är för feg)  //Jan Erik

Bokningar

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

4 reaktioner på ”MTB Träning torsdag”

  1. jag cyklar gärna på torsdag. kommer dock köra på i min egen lugna takt. flåset är inte bra längre och jag vill köra sådär mesigt safe! En fråga bara: J-E, har du kvar din Scott? Isf skulle jag gärna prova den för att känna hur den känns.

    1. Kul Emma. Du är hjärtligt välkommen! Naturligtvis får du prova min Scott, om jag får köra på din cykel samtidigt eftersom att bakhjulslagret på min 29″ skurit och är därför hos doktor Krall.

      1. Ah, skoj! Men jag tror faktiskt inte att jag vill att du cyklar på min eftersom växlarna hoppar gärnet (o jag aldrig tar mig för att fixa det…). Jag skäms redan att jag aldrig fixar det o skulle skämmas ännu mer om jag lånar ut cykeln till dig 🙁 Ska kolla med Johan om jag får ta hans cykel istället eftersom han ändå inte lär hinna dit till 18!

        hör av mig under dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik