MTB-träning Skyttis OCH tävling i Obbola KM Cup (varvlopp)

MTB-träning Skyttis OCH tävling i Obbola KM Cup (varvlopp)

När

2015-06-23    
18:00-20:00

Bokningar

Bokning stängd

Var

Skyttis IP
Vallhallavägen 20, Örnsködsvik

Event Type

Idag är det även möjlighet att tävla i Obbola. De startar sin KM cup med ett varvlopp. Starten är 19:00 vilket gör att vi måste åka 17:00 från Övik. Jag har ingen buss denna vecka men viss samåkning med cykelställ går att ordna. Ring mig snarast så får jag koll på intresset för detta. Tro inte det behövs licens. Kostar 40:- för ej medlemmar i Obbola IK men då ingår fika. De har tidtagning med chip.  Samling Skyttis 16:45 för gemensam avfärd. Vi är väl hemma före 22:00.  Ta chansen till ett relativt lokalt race. 070-3222926.

Gemensam MTB-träning för alla MTB-cyklister i Ö-vik varje tisdag. ALLA är välkomna, medlemmar eller ej, nybörjare och erfarna. Hjälm är ett krav. Ålder från 10 år och uppåt. Vi ser naturligtvis helst att Ni blir medlem i CK Örnen för att ta del av våra försäkringsvillkor mm. Gratis men registreringskrav för medlemmar upp till 15 år. Länk

Vi kommer att dela upp oss i olika grupper.  Vi fokuserar på att skapa gemenskap och cykla under lättsamma former och utbyta erfarenheter.  Vi varvar den lugnare gemensamma cyklingen med olika övningar i teknikträning samt intervallträning. Vi kommer också att köra olika former av träningstävlingar.

Vi försöker uteslutande hålla till i olika lämpliga stigområden inom Örnsköldsvik. Plats varierar från gång till gång med angiven samlingspunkt på varje event. Så fort platsen har bestämts så uppdateras den på denna sida.

Det kommer att finnas möjlighet att låna viss utrustning och cyklar för Er som vill prova på. Ring i så fall i god tid till mig

//Jan Erik – MTB – ansvarig CK Örnen. 070-3222926

Bokningar

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik