MTB-gruppträningar med ledare PREMIÄR Genesmon

MTB-gruppträningar med ledare PREMIÄR Genesmon

När

2019-05-06    
18:00-20:00

Event Type

ÄNTLIGEN PREMIÄR FÖR VÅRA MTB-Träningar

Vi samlas på plats enligt rubrik och karta nedan för ledarledd cykling på stigar där vi delar upp oss i olika fartgrupper och efter tekniska förkunskaper att cykla i skogen. Alla ska med.

Platslänk: Genesmon

Om ni inte ser kartlänken i mobilen, tryck på de tre prickarna i hörnet och välj ”Öppna i Chrome” (eller annan webläsare i mobilen)

Förutsättningar för att vara med

En godkänd cykelhjälm, en fungerande MTB-cykel utan lösa delar samt att ta med en reservslang som passar dina däck om du får punktering. En vattenflaska är också ett måste. Det är också bra att ha en extra torr tröja samt eventuellt cykellyse om du ska cykla hem efteråt. Vi har öppet cykelträningarna för alla ungdomar från 10 år och uppåt. Ledare ungdomsträningar är: Jan Erik Backman mob: 070-3222926
mail: jan-erik@ckornen.se

Om du är yngre än 10 år hänvisar vi till Höga Kusten MTB-O som håller träningar på lördagar samt en del onsdagar. Det finns en Fatbike och en vanlig MTB att låna i storlek M som passar för dig som är 168-179 cm lång.  Se LÅNESIDA.

Information om medlemskap

Man behöver inte vara medlem i CK Örnen för att vara med och provcykla någon gång men när du är medlem så så är du olycksfallsförsäkrad när du åker till och från våra event samt under själva passet plus att du får rabatt på cykelprylar. Om du vill börja tävla så krävs det att du är medlem för att skaffa tävlingslicens. Medlemmar får också vara med i vår facebookgrupp CK Örnen Medlemsforum där man kan ta del av eller själv föreslå egna spontanpass. Hur man blir medlem kan du läsa om här.  Gilla/följ även Facebook CK Örnens officiella sida där gruppledare och styrelse lägger ut information.

VÄLKOMNA till våra MTB-träningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik