Landsvägscykling BREDD

Landsvägscykling BREDD

När

2019-05-15    
18:00-20:00

Event Type

Vi samlas för gemensam cykling i grupp i ett relativt lugnt och sansat tempo med fokus på gemenskap. Alla ska med.

Platslänk: Cykel och fritid

Förutsättningar för att vara med

En godkänd cykelhjälm, en fungerande landsvägscykel utan lösa delar samt att ta med en reservslang med pump eller kolsyrepatron som passar dina däck om du får punktering. En vattenflaska är också ett måste. Det är också bra att ha en extra torr tröja samt eventuellt cykellyse om du ska cykla hem efteråt. Vi har öppet cykelträningarna på landsväg för alla från 15 år och uppåt. Det finns även några lånecyklar för dig som vill prova på. Se LÅNESIDA.

Om du känner att du är redo att ta nästa steg för att kunna cykla fort så har vi även en Landsvägsgrupp ”Satsning” med inriktning på att bli riktigt snabb.

Information om medlemskap

Man behöver inte vara medlem i CK Örnen för att vara med och provcykla någon gång men när du är medlem så så är du olycksfallsförsäkrad när du åker till och från våra event samt under själva passet plus att du får rabatt på cykelprylar. Medlemmar får också vara med i vår facebookgrupp CK Örnen Medlemsforum där man kan ta del av eller själv föreslå egna spontanpass. Hur man blir medlem kan du läsa om här.  Gilla/följ även Facebook CK Örnens officiella sida där gruppledare och styrelse lägger ut information.

VÄLKOMNA till våra Landsvägs-träningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik