Global Fatbike Day 2022

Global Fatbike Day 2022

När

2022-12-03    
10:00-15:00

Event Type

Nu börjar det äntligen närma sig årets höjdpunkt i fikatur, Global Fatbike Day 2022 (#GFBD22). Vi samlas 10:00 på Bussbyvallen (Hägglunds fotboll). Vi ser gärna att det kommer många med fatbikes och deltar.

Vi tar oss från Bussbyvallen via Backsjö och Huggsjöstugan upp till Rutbergshotellet. Där stannar vi och  värmer upp stugan och  grillkåtan. Vi grillar korv och fikar gofika.  Ta med rikligt med fika då vi stannar en stund i stugan. På vägen ner cyklar vi via Mjösjön tillbaka till Bussbyvallen. Vi kommer cykla i ett lugnt tempo, alla ska med!

Det är också viktigt att ni tar med torra kläder för även om vi cyklar lugnt så är det rätt mycket uppför till stugan så man kommer bli svettig och då blir man snabbt kall vid ett stopp. Så torra handskar och tröja kan vara skönt att byta till när vi fikar i stugan. Se till att ha torra kläder när vi cyklar därifrån då det är nerför första biten.

Ta även med lampa då det snabbt blir mörkt ute.

Tid: 10:00
Platslänk: Bussbyvallen (Hägglunds fotboll)

Det finns några lånefatbikes stl M som kan bokas i god tid hos Lars på mob: 070-6667385, Jan Erik tel: 070-3222926
http://www.ckornen.se/om-klubben/lanecyklar/

I vanlig ordning så är ni försäkrade under eventet om ni är medlemmar i CK Örnen, vilket dock inte är ett krav. http://www.ckornen.se/om-klubben/medlemskap/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik