Örnnästet

Örnnästet är CK Örnens community, en samlingsplats för Örnsköldsviks cyklister och under denna rubrik samlar vi de funktioner på ckornen.se som användaren kan logga in på. Alla kan vara med här, inte bara CK Örnens medlemmar.

På forumet kan vi diskutera CK Örnen i synnerhet och cykling i allmänhet. Om du lägger till de medlemmar du känner som vänner så kan du hålla bättre koll på dem genom att deras statusuppdateringar och foruminlägg visas på händelsesidan. På händelsesidan skriver du även in dina egna statusuppdateringar. Medlemmarna kan skicka privata meddelanden till varandra och det går att hitta åt de andra medlemmarna i medlemsregistret. På aktivitetssidan finns alla de aktiviteter som CK Örnen anordnar. Du kan även boka in dig på aktiviteterna och hålla koll på hur många som ska komma.

Glöm inte att komplettera din profil genom att klicka på ”Redigera profil”. Där kan du ladda upp en egen profilbild (avatar), beskriva dig själv, bestämma vilka som ska kunna se din profil och bestämma när du vill bli notifierad via e-post.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik