Global Fatbike Day lördag 2:a december

Global Fatbike Day lördag 2:a december

När

2017-12-02    
09:45-17:30

Var

Landsjö
Landsjö, Örnsköldsvik

Event Type

Vi kör i år igen med vårt populära event i anslutning till ”Global Fatbike Day”. I år ser det ju ut som att vi för en gångs skull har lite snö och våra Fatbike entusiaster Patrik och Lars har rekat och sladdat en fin tur där vi utgår från Landsjö  strax efter 10.15. För samåkning från Örnsköldsvik samlas 9:45 hos Lars på Anemonvägen 1 i Svartby för avfärd 10:00. Samling vid skoterledsöverfarten i Landsjö där vi parkerar så smidigt det går efter vägen eller förhoppningsvis en liten upplogad parkering.  Därifrån cyklar vi upp på berget via Räckebergsgrottan där vi gör ett litet stopp och plumsar upp för att se om vi kan hitta Bjärven (eller dricker en skvätt vatten/cola/äter en japp) innan vi fortsätter leden upp till stugan på Räckebergsutkiken. I stugan grillar vi, fikar och värmer oss så länge att vi blir less och vill hem igen. Det är mest nedför till bilarna så det går ganska fort och är farligt kul.

Ta med ombytesunderkläder, extra handskar (gärna lobster om det är kallt), förstärkningsplagg (tunn dunjacka), varma kängor, ryggsäck med varm dryck och vatten i termos, fika och ev. mat att äta i stugan.

Det finns två eller fler fatbikes att låna för dem som inte har egna och vill prova. Kontakta  Lars Edblom på 070-6667385 för klubbens Trek stl. M  med 4,8″ däck eller Jan Erik Backman 070-3222926 för att prova en fulldämpad Salsa Bucksaw Carbon med 4″ däck.

Det krävs också att man har pannlampa. Några finns att låna av oss ovan.

För anmälan och intresseanmälan, se vårt facebookevent

Hälsningar från de fetaste i Övik:  Lars, Tomas, Jan Erik och Eero

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik