Distanspass Fatbike på skoterled

Distanspass Fatbike på skoterled

När

2019-01-12    
10:00-16:00

Event Type

Vi samlas sydost om Lanssjösjön (där vi startade 2017 Global Fatbikeday), Samlingsplats och cyklar sen en långtur längs fina, sladdade skoterleder i området med fikadestination Räckebergsutkiken där vi tar ett ”Megafika” innan vi cyklar, mestadels nedför, tillbaka till bilarna. Skoterföret är dåligt då det är för hårt så förhoppningsvis är det inte många i farten.

Sträckan är 3,7mil och ganska mycket backar både upp och ned. Det finns en möjlighet att korta av ca: 1 mil nära Landsjö innan vi viker av mot Storberget och senare Räckeberget.

Den långa turen kan ha en rulltid på kanske 4 timmar och den kortare kanske 3 timmar. Tillkommer naturligtvis pauser och fika så räkna med en heldag. Det blir mörkt innan vi rullar utför mot bilarna så lampa behövs.

I övrigt medtag ombyteshandskar, ombytesundertröja, tunn dunjacka för pauserna, fika, varm och kall dryck samt energi, glatt humör och lämpliga kläder för dagen då det ser ut att bli -5 och sol. Varma kängor rekommenderas.

Det finns några Fatbike lånecyklar storlek M att låna. Trek bokas av Lars 070-6667385, Crescent och Salsa bokas av Jan Erik 070-3222926 IDAG.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik