LVG Motionsgruppen (Ö-viks Cykel och Fritid)

När

2020-09-02    
17:30-19:30

Var

Ö-viks Cykel och Fritid
Hästmarksvägen 12, Örnsköldsvik, 89138

Event Type

Landsvägscykling i grupp.

Alla är välkomna vana som ovan som vill cykla i grupp så länge man har hjälm och en säker cykel. Tempot vi har är ”Fart efter kamrat”, det viktiga är att vi håller ihop gruppen. Läs gärna vårat dokument Klungkörning i CK Örnen, vi har även en kortare genomgång innan varje pass. Samling vid Ö-viks Cykel och Fritid, se karta. Ledare är Magnus Hallén, Mattias Norlin och Peter Glud.

Förutsättningar för att vara med

En godkänd cykelhjälm, en fungerande cykel utan lösa delar samt att ta med en reservslang som passar dina däck om du får punktering. Det är också bra att ha en vattenflaska och en extra tröja eller jacka.

Det finns cyklar att låna av klubben. Se LÅNESIDA.

Information om medlemskap

Man behöver inte vara medlem i CK Örnen för att vara med och provcykla någon gång men när du är medlem så så är du olycksfallsförsäkrad när du åker till och från våra event samt under själva passet plus att du får rabatt på cykelprylar. Om du vill börja tävla så krävs det att du är medlem för att skaffa tävlingslicens. Medlemmar får också vara med i vår facebookgrupp CK Örnen Medlemsforum där man kan ta del av eller själv föreslå egna spontanpass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik