Funderingar en stel lördag…

Sitter hemma i soffan och funderar på vad som är enklast: 1) Skaffa en mindre dator. 2) Banta ner kattgubben REJÄLT. 3) Flytta mig till bordet så att datorn kan ligga i fred. Just nu trängs både datorn och kattgubben i mitt knä.

Efter en vecka med täta intervallpass och alla övningar i styrketräningsschemat avprickade är kroppen idag inte det minsta sugen på något pulsökande göra. Jag ska ta en lång, mysig promenad ute i skogen. Väntar spänt på att den omtalade snöstormen ska komma, men fåglarna kvittrar och tycks inte vara det minsta bekymrade över något annalkande oväder. Vi får se vem som får rätt. Jag håller på fåglarna.

För övrigt är jag i startgroparna för någon form av uppskärpning av mina matvanor. På något sätt skuttar både små påsar med chips och små påsar naturgodis smidigt ner i korgen när jag är och handlar. Jag har inte en aning om hur det går till. Till och med 1,5-liters Coca Cola light lyckas ta plats i korgen utan att jag märker något. När de väl ligger på bandet kan jag ju inte börja skälla på dom, och det är ju först då jag upptäcker dom. Nej, gumman vill bli sockerfri. Jag återkommer när jag har en plan. Här kommer det behövas STÖD.

Ha en bra helg så länge, alla kamrater!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik