Tjejgrupp (Qlingorna)

Välkommen till Qlingorna – CK Örnens tjejer.

Vår ambition är att få fler tjejer att upptäcka det roliga med att cykla i grupp. Vi försöker variera terräng, svårighetsgrad och även träningsupplägg under säsongen. Vi hjälps åt med att hitta nya platser att cykla på och upptäcka. Detta för att fortsätta utmana oss själva att utvecklas som cyklister både inom det fysiska och det tekniska. Vi lämnar ingen i skogen utan alla ska med, fart efter kamrat.

Vi i Qlingorna cyklar tillsammans en gång i veckan och på dessa träningar är bara tjejer välkomna. Övriga träningstillfällen är öppna för både tjejer och killar. Mer info om alla träningstillfällen hittar ni i aktivitetskalendern.

Följ oss gärna på instagram (Qlingorna) där vi inspirerar med bilder från våra träningar. Gå gärna med i vår slutna facebookgrupp Qlingorna – CK Örnens tjejer. Som medlem kan man även gå med i facebookgruppen CK Örnen Medlemsforum. I facebookgrupperna kan man ställa frågor om material eller annat och bjuda in och ta del av spontanturer. Ofta väldigt uppskattade fikaturer 🙂

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik