ÖRNEN MTB ARENA INVIGD!

Idag invigdes Örnen Mountainbike Arena med tal, demonstrationer, MTB kids och tårta.

Örnen MTB Arena video

Foto: Magnus Nylander

Det var en mindre skara på plats med anledning av Corona situationen där bl a Ordförande Tomas Karlson och Projektledare Jan Erik Backman tillsammans med Kultur och Fritidsnämndens Ordförande Eva Sonidsson och Kommunalrådet Per Nylén höll tal.

Per Nylén håller tal

Alla utryckte en stor tacksamhet till CK Örnens medlemmar som lagt ner 3000 ideella timmar för att göra Örnen MTB Arena en verklighet.

Per Nylén förklarade Örnen MTB Arena för invigd när Herman från CK Örnen MTB kids rullade igenom det färgglada bandet.

Örnen MTB Arena invigd

Därefter var det full aktivitet när ett 80-tal barn från MTB kids pågående träning intog MTB Arenan och kombinerades med en uppvisning i pumptracken av klubbens egen banarkitekt Lars Edblom.

CK Örnen MTB Kids

Pumptrack Demo

Efter invigningsceremonin avslutades det med tårta och kaffe i Örnen Stugan för den ”lilla skaran”, vilken utan Corona hade varit betydligt större då det är så många som bidragit.

På fredag morgon hade P4 Västernorrland ett reportage från Örnen MTB Arena där Ordförande Tomas Karlson, Kultur och Fritidschef Sune Westberg och Projektledare Jan Erik Backman intervjuades, hör hela inslaget här

Stort TACK till ALLA som bidragit i Projektet, Örnen MTB Arena!
CK Örnens Medlemmar, Örnsköldsviks Kommun, Arvfonden, Sponsorer och Leverantörer!Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik