Pannlampspass MTB Fälludden

När

2012-11-15    
18:00-20:00

Bokningar

Bokning stängd

Var

Fälludden
Fälludden, Örnsköldsvik

Event Type

För alla med lite bättre pannlampa och vinterdäck på hojen, kan vi inte samlas för lite gemensamma mörkerövningar torsdag nästa vecka? Ge förslag på plats/stig i kommentarer nedan så fastställer jag en av platserna så träffas vi där?  Jag blir lite avundsjuk att läsa om Obbolagänget som dundrar på i samma tempo som på sommaren trots att vintern är här.

Kör mot Skagsuddevägen från Idbyn. Efter Kvaved, innan Killingsnäsviken viker ni av mot Fälludden. Kör tills ni stöter på oss cyklister. Peter Sjölund guidar denna tur. Han nås på 070-2249430

 

//Jan Erik 070-3222926

Bokningar

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

3 reaktioner på ”Pannlampspass MTB Fälludden”

  1. Fälluddens stigar samt en ny sträckning på Varvsbergsslingan är föreslagna. Ska kolla med Lars hur teknisk Varvsbergsslingan är, För min del vore det kul med nå’t nytt så jag röstar på Fälludden.

  2. Hörnsjöslingan… Den är samma klass som det vi körde klubbtävling på i sommras. Ett nytt parti på sjöns nord-västra sida samt en ny stigsnutt i närheten av parkeringen har gjort att det är lite annorlunda dragning även på ett par gamla partier.
    Så man kan säga att det är en förlängd variant av det vanliga spåret.

  3. Inte många synpunkter men 2 mot en på Fälludden så det blir så – inte så mycket stök i pannlampsmörkret. Någon som vill samåka från sta´n med cykel i min pickup? Blir ju ett ca: 2 timmar långt pass därute på stigar och småvägar. Ta med logomt varmt samt laddad lampa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik