MTB Träning Genesmon

MTB Träning Genesmon

När

2016-05-03    
18:00-20:00

Var

Nyänget
Nyängetsvägen, Örnsköldsvik

Event Type

Vi kör ett tag till på Nyänget. Det är för blött på Skyttis. Glöm inte att registrera även era ungdomar upp till 15 år så att de är medlemmar och får del av vår olycksfallsförsäkring.  Länk

Vi kör nu igång med de regelbundna MTB träningarna. Alla är välkomna även om vi gärna ser att ni är medlemmar i CK Örnen. Ni är då olycksfallsförsäkrade under passen samt får ta del av våra utskick, köpa våra snygga cykelkläder mm.

Vi blandar ren stigcykling med teknikpass och lite fartpass. Ibland kör vi en rolig träningstävling där du verkligen får ta i och utmana dina gränser.

Det finns en vanlig 27,5″ MTB och en fatbike att låna om ni meddelar i tid. Ring senast måndag 070-3222926 (Jan Erik) om MTB och 070-6667385 (Lars) om Fatbike under tisdagen. Bägge cyklarna har ramstorlek M som passar personer mellan (150) 160-180. Fatbiken har flatpedaler som gör att du kan cykla med vanliga skor och MTB:n kan fås med flatpedaler eller spd som kräver särskilda cykelskor.

Någon hjälm finns också ev. att låna som är obligatoriskt på våra träningar.

Ta med en torr tröja att byta till efter passet och lyse om du ska cykla hem samt vätska och kanske en banan e.dyl.

Vi anpassar farten efter deltagarna och delar upp oss i mindre grupper eventuellt med olika stigval och längd om vi blir många och med olika ålder, kapacitet och förmåga. Alla ska med och att vi ska ha roligt är grundtanken. Kom dock med en fungerande cykel och ha gärna med en reservslang i bakfickan om du skulle råka  ut för punktering. Pumpar och händiga slangbytare finns det gott om – Välkomna!

Plats där vi samlas för att cykla redigeras in i evenemanget från gång till gång men vår huvudarena är Skyttisterängen //Jan Erik MTB-Ansvarig

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik