MTB Stigcykling i Domsjö med pannlampa och varma kläder

Datum
2018-10-30

Tid
18:00-20:00

Kategorier


Förutom att det kommer att lukta illa, vi är ju i Domsjö, så kommer det att vara kallt, kanske snö eller väldigt blött och kallt regn. Detta blir alltså ett pass för de allra hårdaste och hårigaste cyklisterna. Vi som fixar detta är utlovade en bastusittning hemma hos Fredik F efteråt. Samlingsplats återkommer vi med under tisdagen. Kan vara lämpligt i närheten av Fredrik Forsgren kanske… Drevstigen 39 i DOMSJÖ.

Utan ledare för ungdomar. Nu har den kalla och mörka tiden på året kommit för att stanna ett tag vilket betyder att man måste ha pannlampa, varma kläder och skor för att cykla. Längre fram i vinter även Fatbike för att kunna hänga med på skoterspårcykling men det tar vi då det är aktuellt.

Vi anger här i rubriken på facebook och kartlänken var vi träffas.

Liksom tidigare finns cyklar att låna: http://www.ckornen.se/om-klubben/lanecyklar/

Man behöver inte vara medlem för att cykla med oss, men om du betalar och registrerar dig så har du en olycksfallsförsäkring vid våra gemensamma utannonserade aktiviteter och får tillgång till vårt slutna medlemsforum på facebook om du ansöker om inträde: https://www.facebook.com/groups/1572680269697623/?ref=bookmarks

Välkomna!

PS: Glöm inte en torr tröja och handskar för hemfärden samt något att dricka på passet.

Ska vi basta så gäller tvål, handduk och såna grejor med…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik