Distanspass MTB – Tolvtjärnsloppet

När

2012-05-27    
11:00-15:00

Bokningar

Bokning stängd

Var

Svedje IF klubbstuga
Svedje, Gideå, 896 93

Event Type

Det kanske är någon vecka för tidigt men…  Jag var ute i kväll och rekade lite på Västergissjömon och visst var det lite snö kvar här och där, vägarna var bara framkomliga med terrängbil och ett och annat träd låg över stig men MTB är ju terrängående, och sugande väg ger starka ben så på söndag gör vi ett försök att forsera de 4 milen. Medtag vätska och fika – det lär behövas. Varmt och skönt blir det!

Samling vid Svedje IF klubbstuga enl. kartan. Det är en gammal fotbollsplan som numera används mest till hästhoppning. Kommer ni från flygfältet, kör förbi korsningen mot Gideå vid plantskolan och fortsätt mot Björna. Ni som hittar till mig vid Hästnäset kan ju även stanna där ca: 10:40. Finns plats för ganska många bilar där. Annars kan ni forsätta mot Björna och sen ta första höger upp mot Svedje, väl i Svedje höger igen. Inne i skogen i en kurva, vänster mot Svedje Fädbodar, 100m – framme.  //Jan Erik 070-3222926, 0663-41119.

Bokningar

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

3 reaktioner på ”Distanspass MTB – Tolvtjärnsloppet”

  1. onsdag: Provcyklade ”bakvägen” stigen över Svedjeberget samt nedför ”mördarbacken” i Getingstabodum. Lite snö kvar på norrsidan i ca 75m på skoterleden, annars bra.

  2. Räcker det om man rullar in sådär strax före elva eller fäller startbilen ut vingarna 11:00:00? Mats o jag är supertaggade och nyfikna på banan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik