Slutet är nära nu….

Hej

Nu är det inte länge kvar av skidåkningen, tog mig en lugn och njutningsfull tur idag på Skyttis milspår. Det var andra gången jag åkte klassiskt denna vinter, så ni förstår ju hur ont det gör i fötterna…..

Har inte haft någon riktig tid eller träningsvilja på 1,5vecka, men idag var det dags att komma igång igen:)

Spåren var rätt bra faktiskt, och jag la på en valla som skulle ta +3 till -2, och den funkade riktigt bra.  Det var endast 2ställen där det var snötomt i spåret, men det var inget problem att ta sig förbi. Sen hade man inte pistat en del av milspåret mot slutet mot stadion, men det gick att köra mot färdriktning några hundra meter så kom man mot Skyttis igen.

Kom på mig själv med att le en hel del när jag åkte i solen, och jag har aldrig åkt skidor så här sent! Faktum är att jag aldrig har åkt efter ett Vasalopp, men då jag inte kunde åka i år så finns ju motivationen att åka nu…

Passade på att sola lite vid vindskyddet på milspåret, och endast en skidåkare for förbi medans jag satt och funderade där. Förmodligen kanske folk tror det är kört att åka skidor nu?

Skulle tro att man nog kan åka max 2-5dagar till utan problem, en del ställen är det riktigt tunt på nu.

Funderar på om man skall Cykla imorgon, borde ju gå att köra upp till Gottne t o r, för där är det väl mest solsida?

Till sist två roliga saker. För oss som är med på funbeat.se och är vän med Janne och Jennie som också bloggar här, är det en oerhört spännande läsning att följa era separata skidäventyr:) Man blir rätt sugen på att bara kasta på sig skate skidorna och friåka, men då får ni nog gå eftersök efter mig…..

Vilken fin hemsida vi har fått nu! Oerhört kul att Rickard tagit tag i detta och utvecklat sidan åt rätt håll, bra gjort av dig!

/Staffan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik