Själevadsfjärden runt

I lördags gick vårt motionslopp Själevadsfjärden runt, och det lockade rekordstort deltagarantal! I det grådisiga vädret med ganska skön temperatur så var det 125st startande som tänkt köra runt fjärden eller längre.

Ifjol så körde vi för första gången sen vi drog i gång klubben igen, och till detta år så hade vi förlängt med lite andra sträckor som dessutom ingår i www.oviksklassikern.se

Så även om vissa i organisationen är kvar från den ”gamla” goda tiden, så är de flesta av oss helt nya, och har därför en del att lära i detta. Men vi känner oss mycket nöjda med att ha kunna genomföra detta, och vi är enormt glada att så många var med. Stort tack till er som kom!

Målet med loppet är att locka alla, oavsett om man kör på värsta Kolfibercykeln eller som ovan tillsammans:) Det skall helt enkel finnas en distans som passar alla, och det tror jag faktiskt att vi har.

Som vanligt så lottade vi ut en ny cykel, denna gång från Team Sportia och DBS. I Ö-viks klassikern så hade vi 2 fina presentkort från Naturkompaniet som ställt upp helt otroligt för klassikern. Stort Tack till er!

Bilden ovan visar 110kms åkarna, tror att klubbens Conny ligger först i denna bild.

Vi hade följande fördelning i klasserna:

5km 7st startande

30km 26startande

55km 57startande

110km 35startande (verkligen över förväntan!)

38st startade i Ö-viks klassikern.

Vid målgång så väntade en liten plakett och en påse med uppiggande godsaker.

Till nästa år skall vi ha ett anmälningssystem, och kartor på de olika sträckorna mm tillgängligt på hemsidan så att man vet vad man ger sig in på.Fler funktionärer och rejäla skyltar vid målgång utlovas också.

Vi tar gärna emot synpunkter från er på hur vi kan förbättra oss på styrelsen@ckornen.se

Och vi hade inte klarat att genomföra detta utan Gottne IF som ställde upp med funktionärer i den övre delen av slingan. Stort tack till er, samt även våra egna funktionärer så klart!

Det känns mycket roligt att vi fått igång en bra verksamhet i vår klubb både på landsväg och i skogen. Håll koll på vår hemsida så hittar ni alltid det senaste som händer i klubben där.

Nästa arrangemang blir ett Tempo lopp förhoppningsvis tillsammans med Gottne IF.

Alla bilder från Kaj Glännestrand.

/Staffan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik