Semester!

Hej

Det märks verkligen att det är semester just nu, man har ingen träningslust direkt och det verkar vara lite folk på våra gemensamma cyklingar just nu. Men som vanligt så ordnar det nog upp sig snart, skall själv försöka ta mig ut och cykla denna vecka.

Har nyss avslutat en vecka i Norge på två hjul, dock med motor. Man kan klart säga att cykel intresset är på topp även i vårt grannland, jag såg massor av racer cyklister efter vägarna. Vilka självplågare det verkar finnas i Norge, då de cyklar kring Geiranger och Trollstigen som bjuder på rejäla motlut! Omgivningen är ju helt enorm, dock inget för en annan som är höjdrädd!

Själevadsfjärden runt börjar så smått närma sig nu, och vi behöver medlemmarnas hjälp med detta. Det är inga avancerade uppdrag, men alla behövs om vi skall lyckas ro i land detta. Flagg/väg vakter och folk i sekretariat mm behövs så kasta gärna iväg ett mail till styrelsen@ckornen.se och anmäl er.

Vi kommer att köra en funktionärs cykling på samma sträcka, så ni missar inte att cykla detta om ni tror det. Det har blivit dåligt med bloggande sedan Vättern, och det verkar som att man är rätt less efter denna med all rätt. Har i alla fall simmat mitt tredje Vansbrosim och tänker avsluta min sista klassiker med Lidingö loppet i höst.

Gruvar mig för att löpträna med mitt knä, men jag gör väl som vanligt att jag cyklar så mycket det går och sen springer man lite innan och hoppas kondisen räcker i 3mil…

För er som inte sett det redan så kör man ett mini Triathlon i Nävertjäl i mitten av Augusti, där man skall simma, cykla och sen springa rätt humana sträckor. Själv är man så dum att man tänker ställa upp, vet egentligen inte varför jag gör det men nån skall ju bli sist i detta också. Kolla in www.navertjal.com för mer info om detta, vi är idag 30st anmälda.

Inte nog med det, Moälvens kanotklubb kör sin simning som ingår i Ö-viks Klassikern den 7Augusti, missa inte detta! www.kanotklubben.se för mer info. Fina priser utlottas på startnumret om du håller på med www.oviksklassikern.se Naturkompaniet har gått in och sponsrat detta, och tidningen 7 har ju även uppmärksammat oss i sitt senaste nummer. Så passa på att utmana dina arbetskamrater kanske?

Under Augusti kommer vi att köra nån form av rolig tidsträning på cykel, har en tanke på att vi skall köra lite MTB på Skyttis och även LVG uppför Varvsberget. Kan ju vara en kul grej att bli kallad årets bergsget eller hur? Tempo körning blir det nog också, förhoppningsvis tillsammans med våra kompisar i Gottne IF även detta år.  Datum kommer inom kort på detta, så håll utkik på hemsidan.

För er som är sugna på Vättern 2012,så har klubben/Jim bokat ett antal platser till detta. Så maila även om detta ifall ni är intresserade.

Provkörning av Racer Cyklar är nytt för detta år, vi har 2st Trek Racers strl 50 och 54 för utlåning. Jim har ansvaret för dessa, så kolla under kontakt för att nå han. Detta är ett ypperligt tillfälle att prova om man tycker det är kul med Racer, tips kan vi även bjuda på om det behövs.

Roade mig att titta hur mycket vissa medlemmar tränar, de som jag har på min lista på www.funbeat.se  och det var en rätt intressant läsning, känns som vi har många elitmotionärer i klubben nu. Nämner inga namn men så här såg skalan ut i timmar, med början med den ”värsta”, träning 2011 tills idag. 210/186/181/171/167/164/138/129. Kan avslöja att jag är den sista av dessa:)

Hoppas ni har en skön sommar, snart har jag semester igen!

/Staffan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik