Nu är det nära!

Hej

En vecka kvar till vättern bara, det är nu cykeln skall gås igenom riktigt och man skall njuta av alla mil man har i benen. Den uppmärksamme kanske ser att jag skruvar i fel cykel på bilden, men Söderströms behövde hjälpa att rikta vevarmen på Jims Trek och då fick man ju göra det med en stor skiftnyckel:)

Själv har man bytt till nya GP4000S även detta år, provade dem igår i 6mil och kände ingen skillnad mot de jag hade innan…. Tänkte väl ta och tvätta Scotten imorgon och kolla lite på växlar men det blir nog inte några större ansträngningar utöver detta.

Har hunnit med en del lång pass de senaste veckorna och formen känns väl sådär just nu. Kaj och jag var ute på Skorpeds svängen förra veckan, och njöt av att cykla och prata samtidigt. Det blir mer av detta efter vättern känner jag, skall ju vara socialt att cykla också, inte bara ligga och pressa bakom styret hela tiden.

Onsdagarna kommer vi att ta och göra en liten förändring av nu efter vättern. Som det har varit nu har det ju så klart blivit fokus på fart för er Sub 10 cyklister, vilket jag tror har skrämt bort kanske de som är lite nya/nyfikna. Vi återgår till att cykla tillsammans i olika fartgrupper så kanske vi kan få fler att hänga med. Skulle tro att vi kanske skall ha 2-3 grupper så att alla känner sig hemma någonstans, det skall absolut inte handla om att köra ifrån varandra. Då är man i fel forum och cyklar, tycker att man kan sköta sin hårda träning på egna dagar i så fall, och varför inte med några av sina nya kamrater?

För det är ju säkert så att vi inte bara tränar Onsdagar och därför måste köra som bålgetingar  på dessa pass….. Vad tycker ni andra?

Mera Glass eller hur Kaj? Bilderna från min och Kajs Skorpeds sväng,fikastopp i Bredbyn och vattenpåfyllning i Mosjö/Skorped.

Hoppas nu att vi får bra väder på Vättern, skulle vara kul att cykla de 30 milen i bra väder.

För egen del har jag funderat på detta med Sub 10, och jag kommer ligga långt bak i klungan som väntat och se hur länge jag känner mig pigg. Känner jag på tidigt stadium att jag inte orkar släpper jag snabbt och kör själv istället, har ju klarat detta på 11,04 och 11,20 helt själv förut så det skall väl gå även detta år i så fall.

Kan blir 1-2pass ytterligare innan loppet, men just nu ligger jag på ca 140mil Racer och 15mil MTB.

See you in Motala:)

 

/Staffan

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik