Bergsget 2011 närmar sig!

Hej

Det börjar dra ihop sig till en rolig Klubbkväll, med en tuff avslutning. Som grundare för denna galna ide, provade jag själv idag att cykla upp till Varvsberget. Det märks att jag har haft semester, och att tränandet nästan är nedlagt sedan Vätternrundan i vanlig ordning.

Vi kommer att köra de 1,53km uppför Varvsberget med start nere på Modovägen. Enligt uppgifter från Jim så är det 105höjdmeter och en lutning på 15% som mest. Det känns verkligen på slutet att det är jobbigt…..

Som väntat var jag ju 2minuter bakom de som har börjat öva, men jag borde kunna komma ner under 7minuter i alla fall med några dagars träning.

Som en rolig grej så filmade jag min körning idag, med ny inköpta Camsports glasögon. Ber om ursäkt för att jag flåsar så mycket på filmen, men det blir så då man fuskar med träningen! Klistra in denna länk i er webläsare om ni orkar….

Redan nu kan ni som vill maila in att ni tänker vara med, så fixar jag en lista. Om jag får 3funktionärer att ställa upp, så cyklar jag själv också annars blir jag funkis åt er andra.

I Torsdags så var det 5st på MTB träningen, jag missade tyvärr igen pga haveri på cykeln denna gång.

Ni som inte tänker vara med på Onsdag får gärna komma och titta och heja på er klubbkamrater.

Kolla in detta också http://springenmil.se/ornskoldsvik.html

/Staffan

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik