Tolvtjärnsloppet 2012 – Resultatlistor

Idag gick första upplagan av Tolvtjärnsloppet av stapeln och vi är många som hoppas att det kommer återkomma fler gånger. Tävlingen hade aldrig kunnat genomföras utan Jan-Erik Backmans enorma insats med att dra igång och ordna allt. Med rätt stöd och en del lärdomar från dagens lopp kan det det bli något ännu bättre av detta lopp i framtiden.

Sammanlagt deltog 71 cyklister och alla utom tre tog sig i mål. Någon mindre skada och felkörning stoppade de tre som inte tog sig till mål.

Mer bilder kommer senare. Våra bloggare som deltog kommer säkert beskriva sina upplevelser så småningom.

Resultat

 

 

5 reaktioner på ”Tolvtjärnsloppet 2012 – Resultatlistor”

  1. Hej och tack för ett väldigt trevligt lopp & arr. Mycket fin bana med en hel del roliga stigar…å så några långa sugande backar, som åtminstone inte lämnade mig oberörd. Vädergudarna var dessutom på humör. Ser fram mot nästa års upplaga:)

  2. Tack för ett riktigt trevligt arrangemang! Känns som att ni skapat början till en klassiker! 🙂 Kommer gladeligen tillbaka till 2013 år upplaga!

    mvh Niklas

  3. Tack för ett grymt arrangemang! Bitvis fantastiska stigar! Mera cykeltävlingar i Norrland. Välkommen till BikeBoost MTB i Umeå 1 sep.

  4. Stort tack för en jättebra, jättefin, och rolig tävling. En STOR eloge till J-E Backman för allt arbete du lagt ner. Det blev ju hur bra som helst. Tack till alla glada och duktiga funktionärer som ställde upp. /Jennie & Mats

  5. Tack för ett toppen arrangemang! Vi kommer gärna tillbaka. Fam Söderqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik