Tempo träningstorsdag (TTT) – SIDENSJÖ/HAFFSTA

När

2023-06-01    
19:00-20:30

Event Type

Banan börjar med uppförskörning till Sidensjö, vi vänder sedan tillbaka för att få njuta av lite nedför tillbaka till Haffsta. 26,35km tur och retur. Starten är vid Haffstaskolans parkering.

Samling  kl 18.45 vid Haffstaskolan. Vi startar kl. 19.00

Länk till sträckan hittar ni här

Upplägg och regler

Varmt välkommen återigen till en serie av tempoträningar på landsväg. Premiären går av stapeln torsdag 4e maj och kommer att genomföras i en serie fram till slutet av augusti. Varje TTT körs på olika banor, där sträckorna varierar mellan 10 – 45 km.

 

Regler

Varje cyklist kör individuellt med löpande start. Detta innebär att det inte är tillåtet att ligga på rulle. Om en cyklist kommer i kapp framförvarande så går man ut till vänster och fortsätter omkörningen. Cyklist som blivit omkörd faller då tillbaka så att avståndet mellan vardera cyklist förblir minst 10 meter.

 

Tidtagning

Tidtagning sköter varje cyklist själv. Efter loppet så laddar cyklisten själv upp passet på Strava. Strava kommer att fungera som registrering av segmenttid och är alltså ett krav för beräkning av poäng. Live-resultatet kommer att presenteras på medlemsforum dagen efter genomfört lopp.

 

Poäng

Efter varje lopp får deltagare som laddat upp sitt lopp på Strava en placering. Varje placering omvandlas till poäng, följande poäng delas ut: 30, 25, 20, 15, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 1, 1 osv.) Poängen summeras kontinuerligt. Den med mest poäng i slutet av säsongen kommer att få ett ärofyllt pris. De 7 bästa resultaten kommer att räknas, detta betyder att de 4 sämsta resultaten tas bort. Medlemskap i CK Örnen krävs för att tävla om poäng.

 

Klasser

Herr 0–49 år

Herr Master +50 (Det år man fyller)

 

Dam 0–49 år

Dam Master +50 (Det år man fyller)

 

Cykel

Kom på vilken cykel du vill, landsväg, MTB, gravel eller tempo. Perfekt för dig som vill upptäcka fina sträckor runtomkring Örnsköldsvik men även för den som vill ha in lite tävlingsmoment i träningen och få till ett bra träningspass!

 

VÄLKOMMEN!

Ledare/kontakt

Johan Vestberg                 0706697459                    brestellan@gmail.com
Martin Oskarsson            0727154795                   pokeruno@gmail.com  Moa Nordin                         0706764030                   moa@ckornen.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik