Onsdagsträning (Landsväg)

Onsdagsträning (Landsväg)

När

2012-09-19    
18:00-20:30

Bokningar

Bokning stängd

Var

Team Sportia
Terminalvägen 5E, Örnsköldsvik

Event Type

Vi träffas utanför Team Sportia där vi bestämmer oss för vilken väg vi ska cykla och delar in oss i hastighetsgrupper. Det ska alltid finnas en grupp för de som inte cyklar så fort.

Meddela gärna din medverkan med bokningsfunktionen nedan så att vi kan hålla koll på hur många som planerar att delta. Det går förstås bra att delta även om man inte anmäler sig här.

Kom gärna med förslag om vilken väg vi ska cykla i forumet eller i kommentarsfältet här nedanför.

Bokningar

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

2 reaktioner på ”Onsdagsträning (Landsväg)”

  1. Hejsan! Jag är nyinflyttad i Övik och sugen på att komma ut och testa vägarna. Dock känner jag mig aningen ringrostig då jag knappt suttit på cykeln de senaste två månaderna. Dessutom kommer jag från plattare landskap… Jag vill ju inte dra ner tempot för övriga i gruppen. 🙂
    Vad brukar ni ligga på för snitt på ett ungefär på onsdagarna resp. distanspassen på helgen?

    Mvh/Camilla

    1. Hej Camilla!
      Kul att du är sugen på att hänga med och cykla. Själv har jag cyklat för lite landsväg den sista tiden (har nästan bara blivit MTB istället) för att ha någon direkt koll på hur det ser ut på landsvägsträningarna nu. Det är iaf sagt att ingen ska bli lämnad ensam och jag tror att hastigheten kan skilja en hel del beroende på vilka som dyker upp. Målet är att vi ska kunna dela upp oss i en snabbare och en långsammare grupp när det är tillräckligt med deltagare. Det är nog enklast att bara åka dit en onsdag och kolla om det verkar passa dig. Helgpassen tror jag inte det är någon som kör nu, var mest inför Vätternrundan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik