MTB-träning – pannlampspass Skyttis någon?

MTB-träning - pannlampspass Skyttis någon?

När

2013-09-24    
18:00-20:00

Bokningar

Bokning stängd

Var

Skyttis IP
Vallhallavägen 20, Örnsködsvik

Event Type

Nu börjar den ordinarie säsongen lida mot sitt slut och kvar på cykel blir de sista entusiasterna. Att cykla klockan 18-20 innebär att man absolut måste ha pannlampa nu. Vänligen lämna en kommentar nedan om någon är intresserad av sådana pass. Senast under måndag kväll så att utrustningen kan packas annars blir det inomhusträning för mig.

Om jag håller mig frisk och känner för det så åker jag ned till sundsvall på söndag morgon för start i Höstrusket 10:00. Det erbjuds ju även varvlopp påde 12:00 för 10år och uppåt.

http://www8.idrottonline.se/Sundsvallscyklisterna-Cykel/Klubben/Arbetsrum/HostrusketMTB/

//Jan Erik 070-322 29 26.

Bokningar

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

4 reaktioner på ”MTB-träning – pannlampspass Skyttis någon?”

  1. Hade varit skoj, men jag har blivit superförkyld. Sedan har jag heller ingen tillräckligt bra pannlampa 🙁 Kanske dags att skriva upp en sådan på önskelistan?!

  2. Vi får se om jag kör ett lunchpass eller kör något själv då i kväll eller försöker få fart på Trainern som trilskas (jäkla datorer)

  3. Jag har nöjet att få cykla igen med mitt förstärkta nyckelben. Dock inomhus än så länge så det blir en kombo av era alternativ.
    Sitter på Modo sports Academy ikväll och trampar hela matchen. Kan tipsa att det finns biljetter för detta för er om vill prova på nån hemmamatch, kolla in modosportsacademys facebook så hittar ni info.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik