Järvsö Weekend

Järvsö Weekend

När

2023-09-22-2023-09-24    
Hela dagen

Event Type

Vi kör en gemensam resa till Järvsö där vi bor tillsammans i en stor stuga, cyklar downhill, XC, pumptrack, äter gott och umgås.

PROGRAM

Gemensam avfärd fredag 22/9 (exakt tidpunkt kommer senare) från Lättelement AB:s stora parkering. Vi käkar middag och handlar gemensam frukost längs vägen och när vi kommer fram blir det kvällsfika.

Det finns 7 platser i Jan-Eriks minibuss som även tar släpvagn där allas cyklar får plats. Utöver det får vi gemensamt komma överens om vilka fler som kan ta bil och vilka som samåker med vilka. Vi delar på bränslekostnaden.

Lördag: Downhill och/eller Cross country på de nya fina lederna. Fika och lunch i backen eller på spåren. Gemensam middag på kvällen och glassbuffé i stugan. Vi snackar ihop oss om vi lagar middag tillsammans i stugan eller om vi går ner på någon restaurang och äter tillsammans.

Söndag: Downhill och/eller Cross country på de nya fina lederna. Fika och lunch i backen eller på spåren. Duschar och städar ut oss ur stugan, middag i Järvsö innan hemfärd eller någonstans efter hemvägen. (Vi ringer och kollar om vi får ha kvar stugan längre så vi kan duscha innan vi åker hem).

Vi bor i stuga 13. Björnen: LÄNK
Just nu är vi 14 anmälda som har boende i denna stuga (fullt). Har du missat att anmäla dig och vill följa med hör av dig till Elin så kan en till stuga bokas om det blir tillräckligt många.

Järvsö Bergcykelpark liftkort, cykelhyra mm: LÄNK

Järvsö trailpass: LÄNK

Övriga frågor:
Elin Gustafsson 073-0326073
elin@ckornen.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik