MTB träning med ledare – Sprintelimineringstävling vid hoppbacken

Datum
2018-06-26

Tid
18:00-20:00

Plats
FV Backe

Kategorier


Vi samlas vi hoppbacken (parkering vid klubbstugan och samling mot downhillbanan) för vår traditionella urjobbiga men roliga sprinttävling där man möts fyra och fyra i olika grupper för att sen gå vidare till semi och final där en vinnare utses. Kul och intensivt. Lite saft och tilltugg erbjuds efter tävlingen. (Ingen licens krävs)

OBS: Inga ledarledda pass för ungdomar kommer att hållas under semestern men vi samlas som vanligt ändå och cyklar och förutsättningen är att man klarar att hitta runt och hålla farten med den grupp man valt.

Vi samlas på plats enligt rubrik och karta nedan för ledarledd cykling i olika fartgrupper och tekniska förkunskaper. Alla ska med. Se till att ha en fungerande cykel utan lösa delar samt ta med en reservslang och en extra torr tröja om ni ska cykla hem efteråt. En vattenflaska  är också bra att ta med. Vi har öppet cykelträningarna för alla ungdomar från 10 år och uppåt. Om du är yngre än 10 år hänvisar vi till Höga Kusten MTB-O som håller träningar på lördagar samt en del onsdagar. LÄNK(Facebooksida)

Det finns en Fatbike och en vanlig MTB att låna i storlek M  som passar för dig som är168-179 cm lång. Se länk här.

Man behöver inte vara medlem i CK Örnen för att vara med och cykla men är du det så är du olycksfallsförsäkrad när du åker till och från våra event samt under själva passet plus att du kan skaffa tävlingslicens, få rabatt på cykelprylar mm.  Ni får också vara med i vår facebookgrupp CK Örnen Medlemsforum där man kan ta del av eller själv föreslå egna spontanpass. Hur man blir medlem kan du läsa om här. Facebookforum LÄNK. Facebook CK Örnens officiella sida LÄNK.

VÄLKOMNA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik