CK Örnen Spinning

Datum
2020-10-21

Tid
19:20-20:45

Plats
1Life (Badhuset)

Kategorier Inga Kategorier


Ombyte sker på nedre plan,  Vattenflaska och liten handduk är bra att ha. Cyklarna har Spd pedaler samt spännen för vanliga träningsskor.

Som bas kommer vi ha två på varandra virtuella pass, först 45 minuter ”The Trip” följt av 25 minuter SPRINT. Mellan passen 3-4 minuter vattenpåfyllar paus.

Onsdag 21/10, 18/11 och 9/12 kommer Jonas Rastbäck hålla i träningen. Första gången är en sådan gång så ta chansen till FTP test om du inte redan vet din FTP.

Vi har 20 platser (endast för medlemmar) och avgiften är 25kr/pass som man betalar efter avslutad säsong.

Anmälan sker på 1Life.se/bokapass. Dagen innan träning får alla anmälda ett SMS som påminnelse. Kan man inte komma så avbokar man själv platsen på 1Life hemsida.

Alla som är intresserade att vara med på en eller flera träningar behöver därför en användare i 1Life kundsystem.

Vi gör en gruppanmälan så alla som är intresserade mailar personnummer, mobiltelefon och e-mail till tomas@ckornen.se senast 14/10, så kommer Mona på 1Life att lägga upp oss i systemet.

Alla som anmält intresse får då ett mail med inloggningsuppgifter samt information om hur Body Bike appen fungerar. Att använda den är gratis och ger en dimension till på träningen.

1Life följer självklart de GDPR regler som finns och användare som inte är aktiva raderas ur systemet automatiskt.

1Life följer de direktiv som gäller ang Corona. Alla deltagare uppmanas hålla avstånd, tvätta händer och rengöra sin cykel. Att man är frisk när man tränar ser vi som en självklarhet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik