Örnen kids -barngruppen

Datum
2020-09-05

Tid
10:00-11:30

Kategorier


Skogscykling för de yngsta på olika platser kring centralorten . Från 7 år och uppåt.  Samling lördag den 5 sept kl 9.45 vid Hörnsjöns parkering för nybörjare/yngre barn och Varvsbergets topp för de mer vana cyklisterna (brant!). Återsamling kl 11.30 vid Hörnetts lekpark.

Förutsättningar för att vara med

En godkänd cykelhjälm, en fungerande MTB-cykel utan lösa delar samt att ta med en reservslang som passar dina däck om du får punktering. En vattenflaska är också ett måste. Sammanhållande ledare för passen: Jörgen Sundqvist mob: 072-2151388 mail: jorgen.sundqvist@ornskolsvik.se

Meddela gärna om du kan vara ”kapten” för någon av grupperna. Föräldrar med barn som cyklar är ju jättebra hjälp här.

Om du är äldre än 10 år så finns även chansen att cykla på måndagar i den äldre gruppen.

Lånecykel

Det finns en Fatbike och en vanlig MTB att låna i storlek M som passar för dig som är 168-179 cm lång.  Boka i tid. Se LÅNESIDA.

Information om medlemskap

Man behöver inte vara medlem i CK Örnen för att vara med och provcykla någon gång, men när du är medlem så så är du olycksfallsförsäkrad när du åker till och från våra event samt under själva passet plus att du får rabatt på cykelprylar. Om du vill börja tävla så krävs det att du är medlem för att skaffa tävlingslicens. Medlemmar får också vara med i vår facebookgrupp CK Örnen Medlemsforum där man kan ta del av eller själv föreslå egna spontanpass. Hur man blir medlem kan du läsa om här.  Gilla/följ även Facebook CK Örnens officiella sida där gruppledare och styrelse lägger ut information.

VÄLKOMNA till våra MTB-träningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik