Fatbike distans på skoterleder och skare

Datum
2020-02-29

Tid
10:00-17:00

Plats
Västergissjö 154 Hästnäset

Kategorier


Det vita har blivit till guld. Det bär nästan överallt, åtminstone i ”lågland”. Vi kör ett längre pass från Västergissjö över Fagerlandsberget ned mot plantskolan och flygplatsen där vi fortsätter på eller utanför skoterleden mot Torsböle där vi klättrar upp till Räckebergshotellet och skotercaféet med burgarstopp. Ta med lite eget fika också då detta blir en lång tur på ca: 5 mil och kanske minst lika många timmar plus fika. På Räckeberget fikar vi och byter till torrt en stund i solskenet och kanske värmer oss i stugvärmen. Därefter drar vi vidare mot Storberget som vi följer parallellt och drar vidare förbi ”Eriks korsning” mot Gamfäbodtjärn via Fredriks ”spurtbacke”. Vi kommer säkert att åka utanför leden på en massa ställen också där skaren bär – detta blir en magisk tur!!!!

Medtag varm (och kall) dryck, förstärkningsplagg, ombyteströja, strumpor, handskar och mössa samt lite fika. Varma kängor är bra samt gärna lobsterhandskar då det är kallt. För er som inte köper något på Räckebergsutkiken lite mer fika.

Fatbike gäller, gärna med dubbar för sjöpassagen. Isdubbar bör ni också ha.

Frågor ring Jan Erik 070-3222926. OBS: det finns 2st lånefatbike stl M. 1st Salsa fulldämpad 4″ som ska funka bra samt en Crescent med 4,6″ Wratchild – bägge med dubbat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Cykelklubben för alla cyklister i Örnsköldsvik